Bu haber kez okundu.

Yaşam ve Tarım Topluluğundan Şirvan Taşlı Yatağan İlkokuluna Kütüphane
banner229

Siirt Üniversitesi Yaşam ve Tarım Topluluğu, Şirvan İlçesi Taşlı Yatağan İlkokulunda Kütüphane oluşturarak 1169 adet kitap bağışında bulundu.

Ünlü sanatçılardan Heykeltraş Ayla Turan, Müzisyen Sıla Gençoğlu, Tiyatro eleştirmeni Banu Başkaya ve Seyahat Fotoğraf Sanatçısı Arzu Büyükerk, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman ve Şirvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer başta olmak üzere Siirt Üniversitesi yönetimi ve personellerinden çok sayıda katılımcı kırtasiye, kitaplık ve kitap bağışında bulunarak katkı sağladı.

Taşlı Yatağan İlkokulu Müdürü Resul Atabay ile öğretmenleri, öğrencileri ve velilerinin katılımıyla başlayan etkinlik, köy okuluna kütüphane kurulumu ve öğrencilere çeşitli hediyelerin takdimi ile devam etti.

Organizasyonda; Murat Market öğrencilere 100 kişilik yaş pasta ikramı ile katkıda bulunurken, Siirt Belediyesi Park Bahçe ve Mezarlıklar Müdürlüğü Köy okulu bahçesine dikilmek üzere ağaç yardımında bulundu.

Halk Eğitim Müdürlüğü İşaret Dili Eğitmeni Zübeyir Özdemir’in palyaço gösterisi ve yüz boyama etkinliği ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.