Bu haber kez okundu.

Veysel Karani Beldesinde Yol Çalışmaları Sürüyor
banner229

Veysel Karani Belde Belediyesi tarafından belde de başlatılan yol çalışmaları devam ediyor.

Veysel Karani Beldesinde ihtiyacın karşılanması ve vatandaşların mağdur olmaması için Veysel Karani Belde Belediyesi tarafından başlatılan yol seferberliği sürüyor.

Veysel Karani Belde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Belde de yapılaşmanın arttığı ve her geçen gün gelişen mahallelerde yeni yol açma çalışması yaparak yol ihtiyacını gideriyor.

Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün’ün talimatıyla yol sıkıntısı olan mahallelerde program dahilinde yollar açan fen işleri ekipleri, alt yapısı tamamlanan yolları da kilitli parke ve Asafalt yaparak vatandaşın hizmetine sunuyor.

Yol çalışmaları için belirlenen program dahilinde çalışmaların devam ettiğinin altını çizen Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün"Beldemiz gelişen ve nüfus büyümesi anlamında şehrimizin en hızlı büyüyen beldesi konumundadır. Bu da bize ayrı bir sorumluluk yüklüyor, biz de bunu karşılamak için daha çok çalışıyoruz.

Beldemizde yapılaşmayla yeni yol gereksinimi oluyor, fen işleri ekiplerimiz de bu ihtiyacı karşılamak üzere çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Biz hizmet için buradayız ve burada olduğumuz sürece vatandaşa hizmet etmeye, Veysel Karani Beldemizi geliştirmek adına çalışmalarımıza devam edeceğiz.Çalışmalarımız sırasında rahatsız ettiğimiz vatandaşlarımıza hoşgörülerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.