Bu haber kez okundu.

VALİ MUSTAFA TUTULMAZ, SEVGİLİ AİLESİNİ ZİYARET EDEREK, BAŞSAĞLIĞINDA BULUNDU
banner229
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Sevgili ailesine taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı diledi.
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, eski Siirt Milletvekilli rahmetli Nizamettin Sevgili ile halen Aydın-Efeler Kaymakamı olarak görev yapan İzzettin Sevgili’nin muhterem anneleri Hayriye Sevgili’nin vefatı nedeniyle, Kurtalan İlçemize bağlı Kayabağlar Beldesinde, Sevgili ailesine taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı diledi. Vali Tutulmaz, Siirt ilinin, taziye kültürü ile birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın yaşandığı örnek bir il olduğunu belirterek, aileye başsağlığı dileğinde bulundu.
Efeler Kaymakamı İzzettin Sevgili ise ‘bizlere bu acılı günde, taziye ziyaretinde bulunan Sayın Valimize ve beraberindeki heyete teşekkür ederim.’dedi. Daha sonra Merhum Hayriye Sevgili ruhuna Kuran-ı kerim okunarak, dua edildi.
Vali Tutulmaz’ın taziye ziyaretine; 3. Komando Tugay Komutanı Halil Soysal, Kurtalan Kaymakamı Oktay Ateş, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Şenol Yeloğlu ve İl Emniyet Müdürü Metin Özkan‘da hazır bulundu. Vali Tutulmaz, taziye ziyaretinin ardından, Kurtalan Kaymakamlığına yeni atanan, İlçe Kaymakamı Oktay Ateşi’i ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.