Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya, Diyabet" Konulu Konferansa Katıldı
banner229

Siirt İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde Diyabet hastalığına farkındalık oluşturmak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda "Diyabet" konulu konferans düzenlendi.

Vali/Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya ve eşi Nurten Kızılkaya ile birlikte, Siirt Valiliği himayelerinde, İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde Diyabet hastalığına farkındalık oluşturmak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen "Diyabet" konulu konferans ve etkinliklere katıldı.

Vali Kızılkaya, "Diyabetten korunmak adına sağlıklı beslenmeye ve düzenli egzersiz yapmaya tüm vatandaşları davet etti".

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine görevli Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalikları Uzmanı Dr. Özge Özer tarafindan Diyabet konulu konferans verildi.
Akabinde Pamuk Şeker adlı tiyatro gösterimi, Müzik dinletisi ve Diyabetli öğrenciler arasında yapilan Resim Yarişmasinda dereceye giren öğrencilere ödüllerini Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya tarafından verildi.

“Diyabet Farkındalık Programı” Vali Dr. Kemal  Kızılkaya eşi Nurten Kızılkaya, kurum müdürleri ve uzman hekimlerin diyabet hastası çocukların ve aileleriyle sohbet etmelerinin ardından program sona erdi.

U N U T M A Y A L I M... !

1-Sağlıklı beslenme,

2-Yeterli ve düzenli fiziksel aktivite, 

3-Tıbbi bakım ve kendi kendine kontrol, 

4-Dengeli ve düzenli sosyal yaşam, diyabetli bireyler için sağlıklı yaşamanın dört altın kuralıdır.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.