Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, Sütlüce Mezrasında Özbek Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, beraberinde İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük ile birlikte Merkez Kışlacık köyüne bağlı Sütlüce mezrasın ziyaret etti.
Vali Hacıbektaşoğlu, 30 Nisan 2023 tarihinde Siirt'te Ilısu Prof. Dr. Veysel Eroğlu Baraj Gölü'ne düşerek yaşamını yitiren “Adil Özbek” adlı (6) yaşındaki çocuğun ailesine ve yakınlarınave mezra sakinlerine taziye ziyaretinde bulundu.
Ailenin acılarını paylaşan Vali Hacıbaktaşoğlu, başsağlığı ve sabır diledi.
Devlet olarak her zaman vatandaşın yanında olduklarını belirten Vali Hacıbektaşoğlu, Vatandaşlarımızla bir ve beraberiz, her türlü acılarını ve sevinçlerini paylaşıyoruz. Acılı ailemize bir kez daha başsağlığı diliyorum. Vefat eden çocuğumuza Allah’tan rahmet diliyorum.“ dedi.
Taziye ziyaretinde okunan Kuran’ı Kerim tilaveti ve duanın ardından Vali Hacıbektaşoğlu, Mezra sakinleri ile sohbet etti, Mezranın sorun ve taleplerini dinledi.
GÖKÇEBAĞ BELDE SAKİNLERİNİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ
Taziye ziyaretini tamamlayan Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra Gökçebağ beldesini ziyaret etti.
Belde sakinleri bir araya gelen Vali Hacıbektaşoğlu, kendileri ile bir süre sohbet etti.
Belde sakinlerinin sorun ve taleplerini dinleyen Vali Hacıbektaşoğlu, “Devlet vatandaşı için var. Devletimizin imkânları çerçevesinde tüm vatandaşlarımızın taleplerini gidermeye büyük gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenle yaşam sürmeleri bizler için her şeyden önemlidir” dedi.
Belde sakinleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, Vali Hacıbektaşoğlu’na teşekkür ettiler.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.