Bu haber kez okundu.

VALİ HACIBEKTAŞOĞLU, SİİRT’TE VEDA ETTİ
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu Siirt’te veda etti.
Valiler Kararnamesi'yle Zonguldak iline atanan Vali Hacıbektaşoğlu, düzenlenen törenle kente veda etti.
10 Ağustos Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Valiler Kararnamesi'yle Zonguldak iline atanan Vali Osman Hacıbektaşoğlu, düzenlenen vedalaşma programıyla kente veda etti. 
Valilik bahçesinde düzenlenen vedalaşma programına; Siirt Ak Parti Milletvekilli Mervan Gül, Kent protokolü, ilçe Kaymakamları, Belde ve belediye başkanları STK ve siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Programda, Milli Duahan Maksut Erden tarafından dua okundu.
Vali Hacıbektaşoğlu için yazdığı “Güle Güle Gidiniz” şiirini de okuyan Erden, Vali Hacıbektaşoğlu’na bundan sonraki yaşamında başarılar temenni etti. 
Vali Hacıbektaşoğlu bütün katılımcılarla tek tek sarılıp kucaklaştı. Helallik istedi.
Siirt'i ve Siirtlileri unutmayacağını dile getiren Vali Hacıbektaşoğlu, “Hepinizi Allah'a emanet ediyorum, hakkınızı helal edin" dedi.
Vali Hacıbektaşoğlu, daha sonra Valilik binası önünde hareketle şehirden ayrıldı.
Valililer Kararnamesi ile Bilecek ilinden Siirt’te atanan Dr. Kemal Kızılkaya’nın hafta içinde ilimize gelerek göreve başlaması bekleniyor.













Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.