Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, Köy Muhtarlarının Taleplerini Dinledi
banner229

Vali Hacıbektaşoğlu, köy muhtarlarının taleplerini dinlemeye devam ediyor. 
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, köylerimizin ihtiyaçlarını tespit etmek, köylerin sorun ve taleplerini hızlı ve etkin bir şekilde çözüme kavuşturmak amacıyla köy muhtarlarını makamında kabul etti. 
Vali Hacıbektaşoğlu, Baykan ilçesine bağlı Narlıyurt Köyü Muhtarı Naci Dalgalı, Sarıdana Köyü Muhtarı Bekir Çarboğa, Eruh/Okçular Köyü Muhtarı Musa Uçar, Eruh/Dikboğaz Köyü Muhtarı Mehmet Acar ile Kurtalan/Aksöğüt Köyü Muhtarı Emrullah Yeşilyurt ve beraberindeki köy heyetini makamında ağırlayarak bir süre görüştü. 
Ziyarette köy muhtarları, köyleri ile ilgili sorun ve taleplerini dile getirdi. 
Vali Hacıbektaşoğlu, muhtarlar tarafından dile getirilen su, yol, kanalizasyon, mera, tarım arazileri, taziye evi talepleri gibi konuların çözümü için ilgili kurumlara talimat verdi. 
Vali Hacıbektaşoğlu, amaçlarının kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standartlarını daha da yükseltmek olduğunu ifade etti.
Köy muhtarları da Vali Hacıbektaşoğlu’na köylerin sorun ve taleplerine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.