Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, Garzan Çayında Boğulan Gencin Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu,  önceki gün Garzan Çayı’nda serinlemek maksadıyla suya giren ve akıntıya kapılarak hayatını kaybeden Veysi Ulukan’ın  (18) ailesine taziye ziyaretinde bulunarak acılarını paylaştı.

Vali Hacıbektaşoğlu, beraberinde İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, Baykan Kaymakamı  ve Kurtalan Kaymakam V. Emin Bağlı ile birlikte Kurtalan ilçesine bağlı Gözpınar köyünde Ulukan ailesini ziyaret etti. 

Vali Hacıbektaşoğlu, Ulukan ailesine sabır ve başsağlığı dileklerini ilettiği ziyarette, Kuran-ı Kerim okunarak, dualar edildi.

BAYKAN İLÇESİNDE GÜLÜMSER AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

Vali Hacıbektaşoğlu ve beraberindekiler daha sonra Baykan ilçesine geçerek, vefat eden Abdurrezzak Gülümser’in (76) ailesini Baykan ilçesinde ziyaret etti.

Gülümser ailesine taziyelerini ileten Vali Hacıbektaşoğlu, başsağlığı ve sabır diledi.

Taziye ziyaretinde; Kuran-ı Kerim okunarak, dualar edildi.

Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.