Bu haber kez okundu.

Vali Eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Afetzede Aileler ve Vatandaşlarla İftarda Buluştu
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nun eşi Güney Hacıbektaşoğlu, asrın felaketi olarak adlandırılan depremin ardından ilimize gelen misafirlerle iftarda bir araya geldi.
Vali eşi Güney Hacıbektaşoğlu Hanımefendi, iftarın ardından afetzede aileler ve vatandaşlarla yakından ilgilenerek, sohbet etti, sorun ve taleplerini dinledi.
Afetzede ailelerin ramazanı şeriflerini tebrik eden Güney Hacıbektaşoğlu, “Bu akşam iftarımızı afetzede kardeşlerimiz ve Siirtli vatandaşlarımızla birlikte açtık. Rabbim tutulan oruçları kabul etsin. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun.” dedi.
Siirt Belediyesi İftar Çadırında düzenlenen programa, depremzede aileler, vatandaşlar ve Siirt Belediyesi yetkilileri katıldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
paul 1 yıl önce

pretty ofrum