Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Tuzkuyusu Köyünde Taziye Ziyaretinde Bulundu
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Siirt Merkeze bağlı Tuzkuyusu köyünde ‘Karanfil’ ailesine taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı diledi.

Vali Ali Fuat Atik, Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş, İl Jandarma Komutanı Albay Kemal Benek, İl Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay ile birlikte Tuzkuyusu köyünde vefat eden ‘Gülcemal Karanfil’ adlı vatandaşın ailesini ve yakınlarını ziyaret ederek, başsağlığı ve sabır diledi.

Ailenin acılarını paylaşan Vali Atik, merhumeye Allahtan rahmet dileyerek, karanfil ailesine başsağlığı dileğinde bulundu.

Karanfil ailesi adına konuşan Ayhan Karanfil ise “Bizleri bu acılı günde ziyaret ederek, acılarımızı paylaşarak taziye ziyaretinde bulunan Sayın Valimize ve beraberindeki heyete teşekkür ederim" dedi.

Merhume  ‘Gülcemal Karanfil’ ruhuna Kuran-ı kerim okunarak, dua edildi.

Daha sonra Tuzkuyusu köyünde vatandaşlarla da bir araya gelen Vali Atik, kendileri ile bir süre sohbet etti.

Buradan ayrılan Vali Atik daha sonra Siirt havaalanında incelemelerde bulunarak, hava alanı pistinde yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.