Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Pervari ve Şirvan İlçelerinde Köy Muhtarları İle Bir Araya Geldi
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat ATİK, Pervari ve Şirvan ilçelerinde incelemelerde bulunarak, mahalle ve köy Muhtarları ile bir araya geldi.

İlk olarak Pervari ilçesini ziyaret eden Vali Atik’i, İlçe Kaymakamı Musa Aydemir, Belediye Başkanı Tayyar Özcan, kurum amirleri ve vatandaşlar tarafından karşıladı.

Pervari Kaymakamı Aydemir’den ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Atik daha sonra Öğretmenevi Konferans salonunda mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.

Muhtarlara söz veren Vali Atik, sorun, talep ve önerilerini dinledi.

Mahalle ve Köy Muhtarlarına hitap eden Vali Atik, ‘Muhtarlarım, devlet ve vatandaş arasında en çok önemli köprü vazifesi gördüğünü’ söyledi.

Vatandaşlarımızın sorun ve taleplerin çözümünde, Muhtarların ve kamu kurumlarının işbirliği içinde hareket etmesinin önemine değinen Vali Atik, 31 Mart Mahalli idareler seçimlerinin de hiçbir baskı ve yönlendirmeye mahal vermeden huzur ve güven içerisinde yapılması için her türlü güvenlik önleminin alındığını hatırlattı.

Siirt il genelinde sağlan huzur iklimini ve kardeşliğimizi tehdit eden her türlü terörist faaliyet karşı mücadeleye azim ve kararlılıkla devam edildiğini ifade eden Vali Atik, ‘ Elli kanlı terör örgütünün bazı yerleşim birimlerinde vatandaşlarımızın özgür iradelerini tehdit ve şantajla baskı kurmak eyleminde oldukları yönünde bilgi aldıklarını buna asla müsaade edilmeyeceğini vurguladı.

Vali Atik, hedeflerinin seçimlerin huzur ve güven ikliminde yapılması sağlamak olduğunu sözlerine ekledi.

Daha sonra Pervari Çarşı camiinde vatandaşlarla birlikte Cuma Namazı kılan Vali Atik, Cami çıkışında vatandaşlarla sohbet etti.

Pervari ilçesinde incelemelerini tamamlayan Vali Atik, Şirvan ilçesine geçti.

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan’dan bilgi alan Vali Atik, daha sonra Mahalle ve Köy Muhtarlarına hitap etti.

Vali Atik’in ilçe ziyaret programlarına; Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Fırat, İl jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.