Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Emniyet Teşkilatı Mensuplarıyla İftarda Buluştu
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Emniyet Teşkilatı Mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi

Siirt Valiliğince Emniyet Teşkilatı mensupları için düzenlenen iftar yemeği programına katılan Vali Atik, iftarını emniyet mensuplarıyla birlikte yaptı.

Polis Evi’nde düzenlenen iftar programına; Vali Ali Fuat Atik, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve çok sayıda emniyet personeli katıldı.

Ramazan ayının bu maneviyat dolu güzel akşamında emniyet teşkilatı ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Atik, emniyet teşkilatının Ramazan ayını kutladı.

Vali Atik, ilimizde huzur ve güvenin tesisinde emniyet güçlerimizin büyük bir özveri ile çalıştığına dikkat çekerek, emniyet teşkilatına başarılar diledi.

Emniyet personeli ile bir süre sohbet eden Vali Atik, Başkent Ankara’ya tayini çıkan İl Emniyet Müdür Yardımcısı Nihat Özen’i ilimizdeki başarılı çalışmalarından dolayı kutlayarak, başarı dileğinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.