Bu haber kez okundu.

Vali Ali Fuat Atik Denizli’ye Uğurlandı
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik için uğurlama töreni düzenlendi. Son valiler kararnamesi ile Denizli Valiliğine atanan Vali Ali Fuat Atik Siirt’ten ayrıldı.

Geçen haftadan bu yana toplumum çeşitli kesimleri ile vedalaşan Vali Atik için uğurlama töreni valilik hizmet binası önünde düzenlendi.

Uğurlama törenine İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, Cumhuriyet Baş Savcısı Yunus Fırat, İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları, Belediye Başkan Yardımcısı/ İl Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram, İl Genel Meclis üyeleri, Kamu görevlileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği törende Vali Atik ve eşi Funda Atik tek tek helallik istediler.

Törende Emekli Diyanet görevlisi Maksut Erden hocanın okumuş olduğu güle güle şiirinin ardından Vali Atik Denizli iline uğurlandı.

Vali Atik ve ailesini Batman ilinde Batman Valisi Hulusi Şahin karşılayarak, vatandaşlar tarafından kesilen kurbanın kanı Vali Ali Fuat Atik’in alnına sürülerek yeni görevinde başarılar dilediler.

Medya Siirt olarak Sayın Valimiz Ali Fuat Atik’e yeni görev yeri olan Denizli’de başarılar dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.