Bu haber kez okundu.

Üniversite Öğrencilerinden “Bir Kitap Bin Gülüş” Kampanyası
banner229

Siirt Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (SBMYO) öğrencileri, köy okullarının kütüphaneleri için kitap kampanyası başlattı. Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu içinde “Bir Kitap Bin Gülüş” kampanyası çerçevesinde 2 Mayıs ’17’ye kadar kitap toplanmaya devam edilecek.

SBMYO Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri tarafından başlatılan “Bir Kitap Bin Gülüş” kampanyası kapsamında toplanan kitaplar, tasnif edildikten sonra merkeze bağlı Gökçebağ Çok Programlı Anadolu Lisesi kütüphanesine verilecek.

“Bir Kitap Bin Gülüş” kampanyasında kitap toplamaya devam edecek olan öğrenciler: “Hocalarımızın bizlere verdiği ödevi liseli kardeşlerimize destek olmak için önemli bir fırsata çevirdik. Bu kapsamda başlattığımız kampanyayla toplayacağımız kitapları, kitap ihtiyacı olduğunu öğrendiğimiz Gökçebağ Çok Programlı Anadolu Lisesine götüreceğiz.

Amacımız hiçbir okulun kütüphanesiz, kitapsız da hiçbir kütüphanenin kalmamasıdır. Biz de arkadaşlarımızla bir nebze de olsa bu amaçla hareket ediyoruz.” diyerek üniversitemizde okuyan bütün öğrenci arkadaşlarını kampanyalarına destek olmaya davet ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.