Bu haber kez okundu.

Uçak Seferlerine Sahip Çıkmak İçin Örnek Dayanışma
banner229
Siirt Milletvekili Osman Ören'in öncülüğünde başlatılan ‘Uçak Seferine Sahip Çık’ sponsor kampanyasına Siirt Gönüllüleri Platformu ve bazı işadamlarından destek geldi.
 14 Mart'ta başlayacak İstanbul-Siirt uçak seferlerinin kalıcı olabilmesi için her türlü çabayı gösterdiklerini belirten Milletvekili Osman Ören, "Uzun girişimlerimiz sonucu ikna edilen Borajet firması, 14 Mart'tan itibaren İstanbul-Siirt uçak seferlerine başlıyor. Karşılıklı yapılacak uçuşlar, Sabiha Gökçen Havaalanından haftanın iki günü, Cumartesi ve Pazartesi günleri olarak planlandı.
   İlimiz için çok önemli olan bu seferlerin daha da kalıcı olabilmesi için Siirt Gönüllüleri Platformu ile bir kampanya başlatmaya karar verdik. Platform üyelerinden İhsan Öktem 10 adet, Hayrettin Özaydın 10 adet, Ayaz Hocaoğlu 10 adet, Abdullah Şanlı 10 adet ve işadamı Burak Kayra da 20 adet uçak biletine sponsor oldu. Amacımız İstanbul-Siirt uçak seferine dikkat çekmek ve hemşehrilerimize duyurmaktır." dedi.
SPONSOR BİLETLER ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE HEDİYE EDİLDİ
 Uçak Seferine Sahip Çık kampanyası kapsamında satın alınan 60 biletten 50 adedi il dışında okuyan üniversite öğrencilerine hediye edildiğini belirten Siirt Milletvekili Osman Ören, kalan 10 biletin ise Siirt Kitap Fuarında kullanılacağını ifade ederek, şunları kaydetti: "Hayırseverlerimizin desteğiyle satın alınan uçak biletlerini, İstanbul ve civar illerde okuyan üniversite öğrencilerimize hediye ettik.
 Bu sayede öğrencilerimizin anne, baba ve akrabalarıyla hasret gidermesine vesile olduk. Öğrencilerimizin mutluluğu bizleri de mutlu ediyor. Bir kez daha uçak seferlerine sahip çıkan Siirt Gönüllüleri Platformu üyelerine, işadamlarımıza ve Borajet Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Akol'a çok teşekkür ediyorum. Bu dayanışmayı diğer alanlarda da ortaya koymak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."
  14 Mart'ta başlayacak İstanbul-Siirt uçak seferleri, Borajet'in 110 yolcu kapasiteli Embraer E-190 tipi jet uçaklarıyla gerçekleştirilecek.

Anahtar Kelimeler:
SiirtBORAJETOsman ÖrenThy
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.