Bu haber kez okundu.

TİLLO'DA YAPILACAK OLAN CAM SEYİR TERASI İHALEYE ÇIKTI
banner229

 Tillo Kaymakamlığı tarafından Dicle Kalkınma Ajansı'na sunulan "Tillo Kalesinde Cam Seyir Terası Projesi" kabul edilmesinin ardından ihaleye çıkarıldı.
Yakın zamanda Tillo Kaymakamlığı ve Dicle Kalkınma Ajansı arasında imzalanan  protokol sonrasında, Kaletül Üstad’ta yapılacak olan Cam Seyir Terası ihalesinin 18 Ağustos’ta yapılacağı öğrenildi. İhaleyi kazanan firmaya 7 gün içersinde yer tesliminin yapılacağı ve Cam Seyir Terasın 90 günde tamamlanması planlanıyor.
Tillo Kaymakamı Yunus Koç, "Cam Teras" zaten vatandaşların ve turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Tillo ilçemiz Kale mevkiine önemli ölçüde turizm katkısı sağlayacak olup Türkiye'deki sayılı cam teraslardan biri olarak bölgede ilgi odağı olacağını belirterek,  Projenin tamamlanmasıyla,  Botan Vadisinin eşsiz güzelliğini ve heyecanını birlikte yaşamayı umut ediyoruz. 
 Tillo Kaymakamı Yunus Koç, Projenin hazırlanmasında emeği geçenlere, 
Dicle Kalkınma Ajansı'na teşekkür ederek, bu projenin ilçemize ve ilimize hayırlı olmasını temenni etti.

Anahtar Kelimeler:
SiirtTilloCam SeyirTerası
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.