Bu haber kez okundu.

Tillo’da "Sende Bir Fidan Dik" Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında Bisiklet Dağıtıldı
banner229

Tillo ilçemizde “Sende Bir Fidan Dik” projesi kapsamında başarılı ve durumu iyi olmayan 15 ilkokul öğrencisine bisiklet verildi.

Etkinliğe Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, Tillo İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Çelik ve İl Şube Müdürü Abbas Balcı katıldı.

Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, Tillo İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Çelik tarafından dağıtılan bisikletleri alan başarılı ve ihtiyaç sahibi çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

Bisikletlerin dağıtımı sonrasında İl Milli Eğitim Müdürü. Deniz Edip, "Sende Bir Fidan Dik" sosyal sorumluluk projesi koordinatörü Muhammed Yusuf Övüç'e katkılarından dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.