Bu haber kez okundu.

Tillo, Şirvan, Pervari ve Beğendik Belediyeleri, Denizli Büyükşehir Belediyesi İle Kardeş Belediye Olmak İçin İlk Adımı Attı
banner229

Eski Valimiz Ali Fuat Atik’in girişimleri ile Denizli Büyükşehir Belediyesinin Siirt’in Tillo, Şirvan, Pervari ve Pervari ilçesine bağlı Beğendik Belde Belediyeleri ile kardeş belediye olması yönünde ilk adımlar atıldı.

Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan ve Beğendik Belde Belediye Başkanı Görgin Özdemir, 10 Haziran’da açıklanan valiler kararnamesi ile ilimizden Denizli Valiliğine atanan Ali Fuat Atik’i makamında ziyaret ederek hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundular.

Vali Atik, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, Belediye Başkanlarına teşekkür etti. Belediye Başkanları da Vali Atik’e yeni görevinde başarılar dilediler.

VALİ ATİK’LE BİRLİKTE DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN’I ZİYARET ETTİLER

Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan ve Beğendik Belde Belediye Başkanı Görgin Özdemir, Denizli Valisi Ali Fuat Atik ile birlikte, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret ederek, kardeş belediye olmaları için ilk adımı attılar.

Denizli Valisi Ali Fuat Atik ziyaret ile ilgili sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, Kadim medeniyetimizin bizlere emaneti kültürel ve tarihi değerlerimizi yaşatmak için gönül köprüleri kuruyoruz.

Denizli Büyükşehir Belediyemiz ile Siirt’in Tillo, Şirvan, Pervari ilçesi ve Pervari’ye bağlı Beğendik Beldesi arasında kardeş belediye olmaları için ilk adımı attıklarını, Doğu-Batı arasında kurulacak olan  gönül ve kardeşlik köprülerinin daha da güçlendirilmesi yönünde Denizli/Siirt vilayetimiz arasında kurulacak gönül köprülerinin, sosyal, ekonomik ve kültürel bağları içeren karşılıklı ziyaretler gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yaptığı açıklamada; "Gönülden Gönüle köprüler kurmaya devam ediyoruz. Denizli Büyükşehir Belediyemiz, Siirt’in Tillo, Şirvan, Pervari ilçesi ve Pervari’ye bağlı Beğendik Belde Belediyesi ile 'Kardeş Şehir' olarak gönüllere dokunmaya devam edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundu".


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hamit 4 yıl önce

Yahu Trabzonla kardeşlik Rizeyle kardeşlik şimdide denizli ile kardeşlik ne mutlu memlekete artık sırtımız yere gelmez ayrıca makam sahibi olunca sosyal mesafeye gerek yok