Bu haber kez okundu.

Tillo Kaymakamı Savar, Kore Gazisini Ziyaret Etti
banner229

Tillo Kaymakamı. Erkan Savar, bir dizi incelemeler ve denetim yapmak üzere Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürlerinin katılımı ile İlçeye bağlı Sinep Köyünü ziyaret etti.

Kaymakam Savar'ın köy muhtarlığı ile başlayan ziyareti Ethem Sancak ilkokulu ile devam etti. Okuldaki Sınıfları ayrı ayrı ziyaret eden Kaymakam Savar, okulda bulunan eksiklikleri yerinde görerek gerekli talimatları verdi.  Öğrencilerin soru çözümüne yardımcı olan Kaymakam Savar, Okulun ortak kullanım alanlarını denetledi.

Tillo Kaymakamı Erkan Savar ve beraberindekiler, Kore Gazisi Abdi Armut'u evinde ziyaret ederek, Kore Gazisi ile bir süre sohbet ettikten sonra beraberindeki heyet ile birlikte köy meydanında vatandaşlarla bir araya gelerek köy halkının sorun ve taleplerini dinledi.

Kaymakamı Erkan Savar'ın Sinep köyü gezisine, İlçe Jandarma Komutan Bora Sarı, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Beşir Tutar, İlçe Müftüsü Osman Ormağ, İlçe Yazı İşleri Müdürü Hasan Çoktu, Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Müdürü Veysi Bülbül, Tarım ve Orman İlçe Müdürü Mehmet Resul Eren ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Altunç eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.