Bu haber kez okundu.

Tillo Kaymakamı Erkan Savar Başkanlığında Ekonomik Toplantı Yapıldı
banner229

Tillo Kaymakamı Erkan Savar Başkanlığında, Belediye Başkanlığı, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Köylere Hizmet Götürme Birliği, Mal Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Köy ve Mahalle Muhtarları ve Çiftçilerin Katılımı İle 1. ekonomik toplantı gerçekleştirildi.

Bu kapsamda Tillo İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ilçede yapılan tarımsal faaliyetler ile ilgili sunum yaptı.

Ardından Tillo Kaymakamı Erkan Savar ilçede önemli bir katma değeri olan ürünlerin basında Siirt fıstığının geldiğini ve siirt fıstığı yetiştiriciliğini destekleyeceklerini, ekonomik gelir düzeyi düşük olan vatandaşların tarıma yönlendirmek ve üretim yapmalarını sağlamak suretiyle fıstık bağ ve bahçe tesisi için çalışmaların yapılacağını belirtti.

Köy ve Mahalle Muhtarları tarımsal faaliyetlerden memnun olduklarını belirterek üretime katkı sunacaklarını ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.