Bu haber kez okundu.

Tillo İlçemizde Okuma-Yazma Bilmeyen Kalmayacak
banner229

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan okuma ve yazma seferberliği Tillo İlçemizde yoğun ilgi gördü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan “Okuma Yazma Seferberliği” kapsamında Tillo kaymakamlığı bünyesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yürütülen okuma yazma seferberliği programına ilçe merkezi ve ilçeye bağlı tüm köylerde okuma yazma kursları açılarak, ilçe merkezi ve ilçeye bağlı Akyayla, Taşbalta, İkizbağlar, Hatrant, Sinep, Fersaf köylerinde toplam 60 vatandaş okuma yazma öğrenmek için kurslara katılıyor.

Tillo KaymakamıYunus Koç, bu çalışma ile beraber ilçemizde okuma yazma bilmeyen hiçbir vatandaşın kalmamasını hedeflediklerini belirterek okuma yazma öğrenen vatandaşlara kaymakamlık bünyesinde çeşitli hediyeler verileceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.