Bu haber kez okundu.

Tillo İlçemizde Kitap Fuarı Açılışı Gerçekleştirildi
banner229

Çocuklarda kitap okuma ve satın alma bilincini kazandırmak için Tillo İlçemizde Akad Yayıncılık tarafından mini kitap fuarı açıldı.

İlk orta ve lise Öğrencileri kumbaralarında biriktirdikleri paralar ile kitap fuarındaki standlarda kendilerine uygun kitapları aldılar.

Kitap fuarında Okul tarafından dağıtılan kumbaralara harçlıklarını biriktiren öğrenciler açılan kitap standından istedikleri kitabı alma fırsatı buldu. Roman, hikaye ve dersleriyle alakalı kitaplara öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Çeşitli kitapların arasında seçim yapmakta zorlanan öğrenciler kendi harçlıkları ile kitap almanın mutluluğunu yaşadı.

Tutumlu ve kitap okuma alışkanlığı kazanmış bir nesil hedeflediklerini belirten Tillo İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Altunç” Öğrencilerin kitap okumasına büyük önem vermekteyiz.

Bu amaçla eğitim ve öğretim yılının ikinci döneminde başında öğrencilere tutumlu olmaları ve biriktirdikleri para ile kitap alıp okumalarına imkan sağlamak amacıyla kumbara dağıttık.

Bu gün ise öğrenciler kumbaralarında biriktirdikleri para ile kitap alıp okuyacaklar, böyle bir projeye imza attığımız için çok mutluyuz”dedi.

Fuarda öğrenciler kitap alma ve okumanın yanı sıra Anadolu Selçuklu döneminde Konya Akşehir’de yaşayan efsanevi kişi Nasreddin Hoca mizanseni ile eğlendiler.

Halk Eğitim Merkezinde açılan kitap fuarına, Tillo İlçe Milli Eğitim Müdürü  Muammer Altunç,İlçe Emiyet Müdürü Emircan Doytanoğulları, Tarım ve Orman İlçe Müdürü Resul Eren,Tillo Halk Eğitim Merkezi Müdürü Adnan Sualp  ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.