Bu haber kez okundu.

Tillo İlçemizde Ekilen Yerli ve Milli Tohumların Hasadı Yapıldı
banner229

Tillo Kaymakamlığı bünyesinde İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 2019 yılı kasım ayında Çiftçilere dağıtılan ve ardından toprakla buluşan milli ve yerli tohumların hasadı yapıldı.

Bu kapsamda Tillo Kaymakamı Lokman Düzgün, Siirt İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Demirhan, İlçe Tarım ve Orman Müdürü M. Resul Eren, Sinep Köyü Muhtarı Şaban Koyun, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Teknik Personelleri ve Çiftçilerin katılımlarıyla Konya Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü tarafından geliştirilen Konya-2002 Ekmeklik Buğday çeşidinin demonstrasyonu yapıldı.

Tillo Kaymakamı Lokman Düzgün “Tarla Günü” sonrası çiftçiler ile bir araya gelerek buğday hasadlarının bereketli olmasını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yetkin gözcü 4 yıl önce

Bos isler tarim bes para etmez bin yillik bitim agaclari kuruyor kurtarmak icin hic caba yok onlarca kez yazmama ragmen her seferinde yalan attilar medya hastalari bunlar