Bu haber kez okundu.

TİLLO DAKİ CAM SEYİR TERASI BİTME AŞAMASINA GELDİ
banner229
Tillo'da DİKA ve İl Özel İdaresi desteği ile Tillo Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Botan Vadisine nazır yapılan cam seyir terası bitme aşamasına geldi.
DİKA ve İl Özel İdaresi desteği ile Tillo Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yaptırılan “Tillo Kalesinde Cam Seyir Terası” çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği cam terasın çok yakın zamanda tamamlanması belirtildi.
Kurulum çalışmaları devam eden “Tillo Kalesinde Cam Seyir Terası”nın çok yakında vatandaşlarımızın hizmetine açılacağı öğrenildi.
Tillo Kaymakamı Yunus Koç, yüklenici firma yetkilileri ve İl Özel İdaresi mühendisleri ile beraber cam terasın uygulandığı alanda inceleme yaparak yüklenici firmadan bilgi aldı.
Tillo Kaymakamı Yunus Koç, Cam Seyir Terası sayesinde Botan Vadisinin eşsiz güzelliğini vatandaşımızın ayağına getireceklerini söyleyerek terasın İlçemizin doğa turizmi potansiyeline büyük katkı sağlayacağını ifade etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MEHMET MURAT 8 yıl önce

haber çok güzel ama bu habere bir kaç fotoğraf eklense daha güzel olurdu.sayın editör tabi masa başı bir haber değilse