Bu haber kez okundu.

TİLLO'DA HAYVAN SAHİPLERİ İLE TOPLANTI YAPILDI
banner229

Siirt Vali Yardımcısı ve Tillo Kaymakamı Yunus Koç Başkanlığında İlçemizde bulunan Küçükbaş ve Büyükbaş Hayvan Sahipleri ile toplantı yapıldı.

Toplantıya Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın İlçe Emniyet Amiri, İlçe Jandarma Komutanı, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdür Vekili ve hayvan sahipleri katıldı. 
Tillo İlçemizde Yapılan Tabiat Parkı, Kale'deki yatırımların ve Fıstık Bahçelerinin korunması gerektiğine, özellikle Küçükbaş ve Büyükbaş hayvanların Mera alanları dışına çıkmaması gerektiğine, bağ ve bahçe sahiplerinin mutlak surette bahçelerini tel örgülerle muhafaza altına almaları gerektiğine vurgu yapıldı. 
Tillo Kaymakamı Yunus Koç, her geçen gün değeri ve rekoltesi artan siirt fıstığında ilçemizin yetiştiricilikte birinci sıralarda bulunduğunu, hayvancılığın da bölgemiz ekonomisi açısından önemli olduğunu belirterek küçükbaş hayvan sahiplerinin bağ ve bahçelerin korunması bakımından daha dikkatli ve duyarlı olmaları gerektiğini ifade etti.
Toplantı küçükbaş hayvan sahiplerinin sorunlarının dinlenmesi ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.