Bu haber kez okundu.

Tillo Belediyesi ve KOSGEB İşbirliği Yaptı 30 Kursiyer Girişimcilik Sertifikasını Aldı
banner229

 Tillo Belediyesi ile Küçük Orta Ölçekli Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB ) Siirt Müdürlüğü işbirliğiyle verilen Girişimcilik eğitimine katılan 30 girişimci adayı sertifikalarını Tillo Belediyesinde düzenlenen törenle Tillo Belediye Başkanı İdham AYDIN ve KOSGEB Siirt Müdürü Ömer ERKILIÇ’tan aldı.

Sertifika töreninde konuşan Belediye Başkanı İdham AYDIN eğitim almanın tek başına yetmediğini, önemli olanın iş fikirlerini hayata geçirebilmek olduğunu dile getirdi. Tillo ile ilgili yapılacak her projeye belediye olarak destek vereceklerini ifade eden Aydın, "Biz sizlerin her zaman yanınızdayız. İş hayatınızdaki tüm süreçlere destek vermeye hazırız. Uzun bir yola çıktınız. Umarım hepiniz başarılı olursunuz" şeklinde konuştu.

KOSGEB Siirt Müdürü Ömer ERKILIÇ ise Siirt’in en büyük problemlerinden birinin işsizlik olduğunu dile getirerek, kendi işini kurmak isteyenlerin sayısını artırmak ve girişimcilerimize kılavuzluk yaparak işletmelerin en kırılgan olduğu ilk yıllarını sağlıklı bir şekilde aşmalarını ve büyümelerini istiyoruz dedi. 
 Erkılıç bu eğitimleri başarıyla bitiren kursiyerlerin 30 bin TL'si hibe, 70 bin TL'sinin de sıfır faizli sabit yatırım desteği olmak üzere toplam 100 bin TL'lik bir destek alacağını belirterek böyle güzel bir fırsat sunmuş olmalarından dolayı Belediye Başkanı İdham Aydın’a teşekkür etti. Konuşmaların ardından kursiyerler iş dünyasına adım atmalarını sağlayacak olan sertifikalarını aldı.

Anahtar Kelimeler:
SiirtKosgebTillo
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.