Bu haber kez okundu.

Tillo Belediyesi İle Belediye İş Sendikası Arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı
banner229

Tillo Belediye Başkanlığı İle Belediye İş Sendikası Siirt Şubesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Toplu iş sözleşme imza törenine Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın ve Mali Hizmetler Müdür V. Seyfettin Aykaç, Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Halit Akınay, Mali Sekreter İsmail Özer ve üyeleri katıldı.

İmza töreninde Belediye Başkanı İdham Aydın yaptığı konuşmada; çalışanın, emekçinin yanında olduklarını ve bundan sonrada böyle devam edeceğini belirterek, çalışanın alın terinin ve emeğinin karşılığını alması gerektiğini belirtti.

Belediye-İş Sendikası  Siirt Şube Başkanı Halit Akınay: “Bu sözleşmenin Tillo Belediyesi’ne ve çalışanlarına hayırlı olmasını diliyorum.

Akınay daha sonra Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın ve yönetimine işciler için yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür etti.” dedi.

Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın ile Belediye-İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay birbirlerini tebrik ederek, toplu iş sözleşme metnini imzaladılar.

   YAPILAN ANLAŞMAYA GÖRE;

  1. BİRİNCİ YIL % 10, İKİNCİ YIL % 10 OLMAK ÜZERE İKİ YILLIK BİR ANLAŞMA YAPILDI. BU ZAMLAR TÜM PARASAL MADDELERE EKLENECEKTİR.

  2. KIDMLİLİK ZAMMI OLARAK HER AY YEVMİYE YE 5,00 TL. EKLENECEKTİR.

  3. 112 GÜN İKRAMİYE VERİLECEKTİR.

  4. HER AY İÇİN; YEMEK YARDIMI:261 TL.- YAKACAK YARDIMI: 101 TL.-  EK GIDA YARDIMI: 190 TL.- DİREKSİYON PİRİMİ VE SORUMLUK ZAMMI: 518 TL VE AİLE ÇOCUK YARDIMI İLAVE EDİLECEKTİR.

  5.  HER YIL İÇİN; GİYİM, İZİN, DOĞUM, ÖLÜM, AFET, ÖĞRENİM, BAYRAM VE HARCIRAHLAR VERİLECEKTİR.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.