Bu haber kez okundu.

Tiilo Kaymakamı Düzgün' ün Katılımlarıyla İlçe Genelinde Denetimler Yapıldı
banner229

Tillo Kaymakamı Lokman Düzgün'ün katılımlarıyla, Tillo Asayiş Komando Bölük Komutanı Adem Ateş, İlçe Emniyet Amiri V. Anıl Kırıkçı, İlçe Tarım ve Orman Müdürü M. Resul Eren ve İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Tuba Işık Covid-19 salgını mücadelesi kapsamında İlçe genelinde denetimlere devam edildi..

Tillo Kaymakamı Lokman Düzgün, Kamu Kurum ve Kuruluş amirlerinin katılımıyla İlçemizde faaliyet gösteren Kafe, Lokanta, Çay Bahçesi ve Mesire Alanlarında İşletme sahipleri, Görevliler ve Vatandaşlara Covid-19 tedbirlerine istinaden Maske, Mesafe ve Temizlik konularında hatırlatma ve uyarılarda bulundu.

Tillo Kaymakamı Lokman Düzgün, Denetimler esnasında, vatandaşların ve işletme sahiplerinin pandemi sürecinde alınan tedbirlere kararlılıkla riayet etmesi gerektiğini ifade ederek yapılan denetimlerde vatandaşların genel olarak kurallara uyduklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.