Bu haber kez okundu.

Terör Örgütüne Ait Kayalıklar Arasına Gizlenmiş Vaziyette Yaşam ve Gıda Malzemesi Ele Geçirildi
banner229

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, Siirt İli Baykan İlçesi Yarımca Köyü bölgesinde terör örgütüne ait dere yatağında kayalıklar arasına gizlenmiş vaziyette; bol miktarda yaşam ve gıda malzemesi ele geçirildi.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada; Siirt İl Jandarma Komutanlığınca, Siirt İli Baykan İlçesi Yarımca Köyü bölgesinde faaliyet gösterdiği değerlendirilen bölücü terör örgütü (BTÖ) mensuplarının etkisiz hale getirilmesi maksadıyla, JİG, J. Komd. ve PÖH Timleri ile birlikte 11 Haziran 2020 tarihinde Şehit J.Asb.Çvş.Celal ÖZCAN 2020/04 Operasyonu icra edilmiştir.

İcra edilen operasyon kapsamında 19 Haziran 2020 günü saat:08.00 itibariyle yapılan T/A faaliyeti sonucu dere yatağında kayalıklar arasına gizlenmiş vaziyette; BTÖ mensuplarına ait bol miktarda yaşam ve gıda malzemesi ele geçirilmiştir.

Cumhuriyet Savcısının talimatıyla delil niteliği taşımayan malzemeler olay yerinde imha edilmiş, delil niteliği taşıyan malzemeler ise muhafaza altına alınmıştır.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.