Bu haber kez okundu.

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu
banner229

Şirvan İlçe Kaymakamı Memiş İnan, olumsuz hava koşullarına rağmen, karne heyecanı yaşayan öğrencilerin mutluluğuna ortak olmak amacıyla;ilçeye bağlı Pirinçli ve Taşlı Köyünün Yatağan mezrasına giderek öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan’a, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Akpınar, İlçe Emniyet Amiri Mevlüt Arslanalp, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Koceman, AK Parti İl Encümeni Hasan Carlık ve İlçe Müftüsü Hulusi Güner eşlik etti.

Karne töreninde öğrencilere nasihatlerde bulunan Kaymakam İnan, öğrencilere, 15 günlük ara tatillerinde eğlenmelerini karnelerindeki kırıklar yüzünden tatillerini heba etmemeleri gerektiği yönünde uyarıda bulundu. İnan, Bugün karne notu çok iyi olan öğrencilerimizi yanı sıra karne notu iyi olmayan öğrencilerimiz de olacak.

Ben buradan tüm öğrenci velilerimize şunu söylemek istiyorum. Çocuklarımızın karnesi iyi olmayabilir bu konuda onlardan duyarlı olmalarını ve meydana gelen başarısızlıkların nereden geldiğini oturup birlikte değerlendirmelerini istiyorum. Çünkü kötü olan karne notları ne onlar nede çocukları için bir son değildir” dedi.

Tören, yüksek not alan öğrencilere verilen hediyeler ve karne dağıtımından sonra sona erdi.

Kaymakam İnan, sağnak yağmura rağmen, Pirinçli Köy Muhtarı ve vatandaşlar ile bir araya gelerek köyün sorunlarını dinledi.

Ziyaretlerine Yatağan mezrası ile devam eden Kaymakam İnan,, Maden de geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Hayrettin Caylı'nın baba evine uğrayarak, ailenin sorunlarını dinleyerek, geride bıraktığı evlatlarının da bu ülkenin çocukları olduğunu ve asla sahipsiz kalmayacaklarını belirterek her türlü desteğin Kaymakamlık tarafından verileceğini söyledi.

Yatağan Mezrasında inşaatı devam eden cami de incelemelerde bulunan Kaymakam İnan, gençleri çağın kötülüklerinden koruyacak müesseselerin ve ilim yuvalarının artması gerektiğini ancak eğitimle birlikte ahlaki gelişiminde neslimizin en büyük sorunu olması gerektiğini vurguladı.

Vatandaşlarla Cuma Bayramlaşması yapan Kaymakam İnan, Yatağan Mezrası Camii İmamı Abidin Potum, çocukların karnelerini verip hediyeler dağıttığı için hayır dualarda bulundu.

Cuma Namazı sonrası vatandaşlar ile bir süre daha sohbet eden Kaymakam İnan, Bu ülkenin asla bölünemeyeceğini, düne kadar müttefiklerinin her dediğine doğrudur deyip katlanan zihniyetten dünya dengelerini kendi değiştiren bir ülke olduklarını ve bu yolda dik duran teröre ve onun hain yüzüne geçit vermeyen Yatağan mezrası halkına da teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.