Bu haber kez okundu.

SİİRT’TE YURTTA KALAN ÖĞRENCİLER UNUTULMADI
banner229

İlimizde Ramazan bayramı dolaysıyla bir çok öğrenci tatilde memleketlerine giderek Ramazan Bayramını aileleriyle geçirme fırsatı bulurken, gidemeyen öğrencileri din görevlileri yalnız bırakmayarak ziyaret etti. 
 
Ramazan bayramını ailelerinden uzakta geçiren  Siirt  İsmail Fakirullah öğrenci yurdunda kalan Erkek öğrencileri Siirt Diyanet manevi danışmanları Fahrettin Yeşilkök ve Ahmet Erkoyıncu kalan üniversite öğrencilerini bayramda ziyaret ederek yalnız bırakmadı.

Diyanet manevi danışmanları Yeşilkök ve Erkoyuncu, kaldıkları yurtlarda öğrencilerle bir araya gelerek bayramlarını kutladı. 

Memleketlerine gidemeyen  öğrencilerle bir nebze aile sıcaklığı yaşatmak istediklerini belirten Yeşilkök ve Erkoyuncu , Rabbim tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri ve dualarımızı kabul eylesin. Bu vesileyle herkesin Mübarek Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik ediyoruz.”şeklinde konuştu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.