Bu haber kez okundu.

Siirt’te Uyuşturucu Operasyonu
banner229

Siirt’te düzenlenen 3 ayrı operasyonda toz ve kubar esrar ele geçirildi.
Emniyet müdürlüğünden yapılan açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince ortaklaşa yapıla 3 ayrı operasyonda 5 kişi gözaltına alındığı bildirildi.

Yapılan açıklamada, şöyle denildi:

“1.370 gr toz esrar maddesi, 1.25 gr tütün ve toz esrar karışımı madde ve 2.100 gr kubar esrar maddesi ele geçirilmiştir.”
Açıklamada ayrıca, konu ile ilgili olarak yakalanan 5 şüpheli şahıs hakkında “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak, Bulundurmak Ve Kullanmak” suçlarından adli işlem yapılmış, işlem yapılanlardan 3 şahıs adli makamlarca tutuklanarak Siirt E Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumuna teslim edildiği kaydedildi.
Kaçakçılık İle Mücadele Devam Ediyor

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü “Kaçakçılık Suçlarının Önlenmesine” yönelik sürdürülen çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada; “Değişik markalarda toplamda 1.726 paket kaçak sigara ve 7100 adet Puro ele geçirilmiş olup, konu ile ilgili olarak 4 şüpheli şahıshakkında “5607 SKM (Sigara Kaçakçılığı)” suçundan adli işlem yapılmış olup, ifadelerinin ardından serbest bırakılmışlardır. Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü olarak vatandaşımızın huzuruna yönelik çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir.
Mücadelemizde bizlere yardımcı olmak isteyen vatandaşlarımızın 155’i veya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüze ait “(0484) 223 22 82 - 223 54 36” nolu telefonları aramaları büyük önem arz etmektedir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.