Bu haber kez okundu.

Siirt’te Öğretmen, Öğrencilerine Sınıfta Çiğköfte Yoğurarak Mutlu Etti
banner229

Siirt'in Şirvan ilçesine  bağlı Durankaya köyünde bir öğretmen sınıfta öğrencilerine çiğ köfte yoğurdu.

Şirvan ilçesine bağlı Durankaya ilkokulunda öğretmenlik yapan Leyla Dündar öğrencilerine çiğköfte yoğurarak öğrencilerini sevindirdi.

Siirt'in Şirvan ilçesine  bağlı Durankaya köyü İlköğretim Okulu 4. sınıfı öğretmeni Leyla Dündar, Cuma günü öğrenciler karnelerini almadan önce çocuklara moral olsun diye çiğköfte yoğurarak öğrencilerini mutlu etti.

Leyla Dündar, sınıfın ortasında öğrencileri için çiğ köfte yoğurup öğrencileri birlikte türküler söyleyerek, öğrencilerinin moral motivasyonu yükseltti. 

Çiğköfte etkinliğine katılan öğrenciler mutlulukları gözlerinden okunurken, böyle güzel bir etkinliği düzenleyen öğretmenleri Leyla Dündar’a teşekkür ettiler.

Öğretmen Leyla Dündar okulun son gününde böyle bir etkinlik yaparak öğrencilerinin yanı sıra bütün okul öğrencilerini mutlu etmek için okulun tamamına çiğköfte yoğurarak tatili moralli bir şekilde geçirmek için böyle bir etkinliğini düzenlediğini belirterek destek olan herkese teşekkür etti.

Öğretmen Leyla Dündar, ayrıca böyle bir etkinliğin düzenlemesinde kendisine destek olan Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, İlçe  Milli Eğitim Müdürlüğüne, Şube Müdürlerine, Okul İdaresine  ve  destek olan herkese teşekkür etti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.