Bu haber kez okundu.

Siirt’in Gururu Kuzu Grup’tan 10 Milyon TL Nakdi Yardım
banner229

Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremin ardından 10 ilimizde büyük yıkım oldu. Depremzedeler için Türkiye'nin televizyon kanallarının ortak canlı yayın yaptığı "Türkiye Tek Yürek" kampanyasında Siirt’in gururu Kuzu Grup 10 Milyon nakdi yardım yaptı. "Türkiye Tek Yürek" kampanyasında 115,1 milyar liralık bağış rakamına ulaşıldı, 9 milyon SMS gönderildi.

“Türkiye Tek Yürek” adlı ortak yayın programına katılan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özen Kuzu; hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

Özen Kuzu: depremin ilk gününden itibaren sahada olduklarını söyleyerek yaklaşık 40 Milyon TL ayni ve nakdi yardım yaptıklarını ve bu akşam düzenlenen “Türkiye Tek Yürek” programında Kuzu Grup olarak 10 Milyon TL nakdi bağış yapacaklarını toplamda bağışlarının 50 Milyon TL’ye ulaştığını ve desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.