Bu haber kez okundu.

Siirt Yaş Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği Başkanı Halit Aydar, Güven Tazeledi
banner229

Siirt Yaş Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği Başkanı Halit Aydar yapılan seçimlerde yeniden başkanlığa seçildi.

Siirt Yaş Meyve ve Sebze Halinde yapılan seçimde 42 üyenin tamamının oyunu alan Halit Aydar yeniden başkanlığa seçilerek,güven tazeledi.

Seçimlerden sonra verilen yemeğe Vali/Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, Siirt Milletvekili Mervan Gül, 3.Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Gaffar Gören, Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk,Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, AK Parti İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan, AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Av. Ekrem Olgaç ve sebze hali çalışanları katıldı.

Vali/Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya ,Siirt sebze-meyve hali esnalarıyla bir araya geldi. 

Siirt Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Yardımlaşma Derneği başkanı Halit Aydar ve Hal esnafı ile bir süre sohbet ederek talep ve beklentilerini dinleyen Vali Kızılkaya, "Halkımızın gıda ihtiyacının karşılanmasında önemli bir rol üstlenen toptancı halindeki esnaf kardeşlerimize hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum" dedi. 

Türkiye Yüzyılı’nı üretimle inşa edileceğine dikkat  çeken Vali Kızılkaya, "Büyük ve güçlü Türkiye'yi esnaflarımızla, üreticilerimizle birlikte daha ileriye taşıyacağız” fadelerini kullandı. 

Vali Kızılkaya; Yapılan seçimlerde üyelerin tamamının oyunu alarak yeniden başkanlığa seçilen Siirt Yaş Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği Başkanı Halit Aydar’ı kutlayarak görevinde başarılar diledi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.