Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencilerine Oryantasyon Programı Düzenlendi
banner229

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak ve üniversite üst yönetimi, 2023-2024 öğretim yılından itibaren eğitimlerine Siirt’te devam edecek olan Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi 4. Ve 5. Sınıf öğrencileri için düzenlenen oryantasyon programına katıldı.

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gerçekleşen programa Siirt İl Sağlık Müdürü Dr. Emre Ömür, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Çağdaş Kaynak, Tıp Fakültesi Eğitim Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Deniz Balsak ve çok sayıda doktor ile 4. Sınıf öğrencilerimiz katıldı.

Program; Tıp Fakültesi Eğitim Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Deniz Balsak’ın açılış konuşmasından sonra hastane Başhekimi Dr. Çağdaş Kaynak ve İl sağlık Müdürü Dr. Emre Ömür birer konuşma yaptılar.

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak konuşmalarında; Bu yıl itibariyle bundan sonraki öğrenim süreçlerini Siirt’te geçirecek olan 4. Sınıf öğrencilerimize hoş geldiniz dedikten sonra ilimizde Tıp Fakültesi Morfoloji binasının yapımıyla tüm öğrencilerimizin eğitimlerini Siirt İlimizde sürdüreceklerini belirtti.

Ayrıca Geçen yılki 4. sınıf öğrencilerinin tamamına Sancaklar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından burs verildiğini, bu yılda 4. ve 5. Sınıf öğrencilerimizin tamamına burs verileceğini belirten Sancaklar Eğitim ve Kültür Vakfı başkanı Sayın Suat Sancak’a teşekkürlerini iletti. Konuşmalardan sonra öğrencilerimiz için hazırlanan derslik, ekipman ve donanımlarda incelemelerde bulunan Rektör Şındak, öğrencilere tam teşekküllü bir eğitimin verilmesi bakımından gayretlerini esirgemeyen Tıp Fakültesi Yönetimi,  Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği ve Sağlık İl Müdürlüğü idarecilerine teşekkürlerini iletti.

Program Tıp Fakültesi öğrencileri ve davetliler için verilen kokteyl ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.