Bu haber kez okundu.

Siirt TSO’dan Üyelerine Ek Nefes Kredisi
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, TOBB Nefes Kredisi Projesi'nde Siirt Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimize sağlanan 3 milyon 625 bin lira kaynağa ilaveten 1 milyon 500 bin liralık ek kaynak sağlandığını açıkladı.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu’nun TOBB nezdindeki girişimleri ile 3 milyon 625 bin lira kaynağa ilaveten 1 milyon 500 bin liralık ek kaynak sağlandığını belirterek, "Bugüne kadar 57 üyemize kaynak sağlamış olduk. İlave 1 milyon 500 bin lira kaynak da odamız üyelerinin kullanımına hazır.

İlimizde toplamda 5 milyon 125 bin liralık kredi kullandırılmış olacak. Üyelerimize yıllık yüzde 7,5 faiz oranı ile 50 bin ile 100 bin lira arası kredi kullandırılacak. Kredinin, 2020 senesinde 6 ay anapara ve faiz ödemesi olmayacak, geri ödemesi ise 2021'de aylık eşit 12 taksitle yapılacak. " dedi.

Başkan Kuzu, "Üyelerimizin nefes almakta zorlandığı bir dönemde tüm imkânlardan elimizden geldiği kadar daha fazla üyemizi faydalandırmak için çalışıyoruz. Sağlanan ek kaynağın üyelerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.