Bu haber kez okundu.

Siirt TSO’dan Anneler Günü Etkinliği
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO),  Anneler Günü nedeniyle Siirtli kadın girişimcilerle bir araya gelerek günlerini kutladı. 

Siirt Artukbey Kafede gerçekleştirilen etkinliğe, Siirt TSO Başkan Yardımcısı Kadir Demirhan, Genel Sekreter Yardımcısı Derya Çengel Arpacı, oda çalışanları ve Siirtli girişimci TSO üyesi kadınlar katıldı.

Sİirt TSO Başkanı Güven Kuzu, bir kafede düzenlenen programda annelerin günlerini kutladı. Başkan Kuzu, toplumların geleceğinin annelere bağlı olduğunu, annelerin her an hatırlanması gerektiğini söyledi.

Siirt STSO Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Meltem Gelgen de anne ve anne adaylarına bir gün değil her zaman değer verilmesi gerektiğini belirterek, tüm annelerin günlerini kutladı.

Gelgen, "Bugün Siirt TSO kadın girişimciler icra kurulunun düzenlenmiş olduğu anneler gününü kutlamak için bir aradayız. Burada hepimiz bir anne, bir anne adayı olarak buradayız. Annelik görevi çok değerli ve kıymetli. Tabi her bir kadın çok değerli ve kıymetli. Biz kurul olarak birer kadın olarak bu değerin bu kıymetin bir gün değil her gün hissedilmesi gerektiğini düşünüyoruz gerekse iş hayatında gerekse evlerimizde.

Bu etkinlik o yüzden düzenliyoruz belki birazcık olsun bu değeri hissedebiliriz diye bir arada olmaya çalışıyoruz. Buradan tüm annelerimizin, şehit annelerimizin ve anne adaylarımızın anneler gününü kutluyorum" dedi.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Kadir Demirhan da insan olarak, toplum olarak annelere çok şey borçlu olduklarını aktardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.