Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Öncülüğünde Tekstil Yatırımlarına Yönelik Toplantı Yapıldı
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) ev sahipliğinde tekstil sektöründe faaliyet gösteren üyeleri ile istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) ev sahipliğinde Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığının (KOSGEB) desteği ve katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, yatırımcıların talepleri alındı.

Sİrrt TSO Başkan Yardımcısı Abdulkadir Demirhan, oda üyesi yatırımcıların talepleriyle yakından ilgilendiklerini, tekstil yatırımlarıyla Siirt'te istihdamın önünü açmayı amaçladıklarını belirtti.

KOSGEB İl Müdürü Ömer Erkılıç da kurumun desteklemeleri hakkında yatırımcıları bilgilendirdi. TÜİK'in 2022 verilerine göre Siirt'teki işletmelere 4 milyon 308 bin lira, Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı ile de 71 milyon 270 bin lira destek ödemesi sağlandığını aktaran Erkılıç, yatırımcılara her türlü desteği vermeye devam edeceklerini aktardı.

Toplantıya; Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, Başkan Yardımcısı Kadir Demirhan, KOSGEB İl Müdürü Ömer Erkılıç, OSB Müdürü Habip Öner ve tekstil sektöründe faaliyet gösteren üyeler katılım sağladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.