Bu haber kez okundu.

SİİRT TSO DEZENFEKTE EDİLDİ
banner229

Türkiye’de yeni tip korona virüsün (COVID-19) görülmesinin ardından yurt genelinde alınan tedbirler kapsamında Siirt Ticaret ve Sanayi Odası binası da dezenfekte edildi.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüs’e karşı tedbir amaçlı tüm hizmet binasını dezenfekte ettirdi.

Profesyonel ekipler tarafından hizmet binasında bulunan tüm ofis ve iş yerleri ilaçlanarak ülkedeki artan vaka sayıları göz önünde bulundurularak tedbir alındı.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu "Odamız yeni tip corona virüs (Covid-19) karşısında dezenfekte çalışmaları gerçekleştiriyor. Odamızda bulunan tüm ortak alanlar özel malzemelerle dezenfekte edildi, ayrıca el dezenfektanları da hizmet alanlarına yerleştirildi.

Dünyayı tehdit eden yeni tip Corona virüsüne karşı Siirt TSO olarak üstümüze düşen tüm sorumlulukları yerine getirerek gerekli önlemleri alıyoruz. Odamızdaki tüm ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışmalarını düzenli olarak yerine getiriyoruz.

Toplum olarak bu bilinci yayıp küresel çapta yaşanan bu krizi en küçük hasarla atlatalım. Sağlık Bakanlığımızın yaptığı açıklamaları dikkate alarak panik halinde değil tedbirli bir şekilde hareket etmeliyiz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.