Bu haber kez okundu.

Siirt'te İkinci Kadın Kooperatifi Baykan İlçemizde Kuruldu
banner229

Siirt’in Baykan İlçesinde Baykan Kaymakamlığının destekleri ve rehberliğinde İlçenin ilk, İlimizin ise ikinci kadın kooperatifi Baykan Girişimci Kadınlar Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Ticaret İl Müdürlüğünden gerekli izinleri alarak faaliyete başladılar.

Ticaret İl Müdürü Ramazan Bozkurt’u ziyaret eden Baykan Girişimci Kadınlar Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ortakları ve yönetim kurulu üyeleri Siirt’e de ekonomiye kadın eliyle kaliteli üretim ve değerler katacaklarını belirttiler.

Ticaret İl Müdürü Ramazan Bozkurt,’Baykanlı Kadın girişimlerini desteklemek, ortaklarının ekonomik menfaatlerini korumak ve pazar imkanlarını geliştirmek amacıyla Kooperatif kurmak için yola çıkan ve kadın emeğine değer veren ve kadın istihdamının önemine inanan Baykanlı kadınlarımız bugün kuruluş izni alarak ilimizdeki ikinci kadın kooperatifi olmuştur.

Her alanda en iyi yerlere gelmeyi hak eden kadınların kadın kooperatifleri ile ilimize birçok katkı sunacağına inanıyor, Baykan Girişimci Kadınlar Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifine de İl Müdürlüğü olarak başarılar diliyoruz” dedi.

Ticaret İl Müdürü Ramazan Bozkurt, ayrıca kooperatifin kuruluşuna büyük zaman ve emek ayıran Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Mehmet Tunç’a  ve kurum amirlerine, Baykan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Osman Gülümser’e emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Ticaret İl Müdürü Ramazan Bozkurt, tüm Kadın Girişimcileri emek ve üretimlerini kooperatif çatısı altında ortaya koymaya davet etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.