Bu haber kez okundu.

Siirt'te Belediye Camileri Temizliyor
banner229

Siirt Belediyesi, vatandaşların daha hijyenik bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirmelerine olanak sağlayabilmek için ilde bulunan camilerde temizlik çalışmalarına başladı.

“Daha Temiz Bir Siirt” için yeniliklere imza atan Siirt Belediyesi, teknolojik temizleme cihazları ve profesyonel ekiplerle, camilerin dış temizliğinin yanında halı, kapı, cam, ahşap, kitaplık ve fayansları da hijyenik olarak temizliyor.

Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlarımızın ibadetlerini daha temiz ve hijyenik ortamda yapabilmeleri olanak sağlamak amacıyla cami içerisinde bulunan halıların dezenfekte işleminden bahçe temizliğine kadar tüm bakım işlemlerini yaparak vatandaşların hijyenik bir ortamda ibadet etmeleri için çalışmalarını sürdürüyor.

Camilerin temizliği konusunda açıklama yapan Temizlik İşleri Müdürlüğü: Vatandaşlarımızın temiz bir ortamda ibadetlerini yapmaları konusunda hassas davranan Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın,  "Vatandaşlarımızın huşu içerisinde ibadet edebilmesi için özen gösteriyoruz. Bu kapsamda kurduğumuz ‘Cami Temizleme Ekibi’ ile ilde genelinde bulunan camilerde temizlik çalışması başlattık. Camilerimizin ayda en az bir defa hijyenik bir şekilde genel temizlik yapılıyor" dedi.

Vatandaşların da büyük bir memnuniyetle karşıladığı temizlik çalışmaları, ildeki tüm camilerde devam edecek.

Anahtar Kelimeler:
SiirtBelediyeCamiTemizlik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.