Bu haber kez okundu.

Siirt'te 100 Yatırımcı Kuruluş OSB’ de Yatırım Yapmak İçin Sırada Bekliyor
banner229

Siirt OSB Müdürü Habib Öner, bölgede istihdam olanaklarını artıran yatırımcılara destek olmak için her türlü gayreti gösterdiklerini söyledi.

700 dönümden oluşan OSB'de 28 yatırımcı kuruluşun bulunduğunu belirten Öner, "Burası karma OSB olması nedeniyle tekstil, mobilya, maden, inşaat malzemeleri gibi farklı sektörlerde üretim yapılmaktadır. 2 bine yakın bir istihdam söz konusu. Bugün itibarıyla 100 yatırımcı kuruluşun başvurusu bulunuyor." dedi.

Öner, yatırımcıların taleplerini karşılamak için OSB'de ilave alanlar oluşturduklarını dile getirerek, 700 dönüm olan OSB'ye 950 dönüm alan daha kazandırmak için çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Alt ve üst yapı ile inşaat çalışmaları bittikten sonra yatırımcıya yer tahsisine başlayacaklarını anlatan Öner, "Yatırım yapmak isteyen kuruluşları bölgemize bekliyoruz. Her anlamda hizmete hazırız. Müdürlüğümüzün imkanlarını kendilerine sunacağız." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.