Bu haber kez okundu.

Siirt Mehmetçik Taekwondo Spor Kulübü Başarılarını Sürdürüyor
banner229

Siirt Mehmetçik Taekwondo spor kulübü sporcuları, tekvando da başarılara imza atmaya devam ediyor.

Mardin'de 20 ilden 400 sporcunun katılımıyla düzenlenen ve 3 gün süren 2023 Tekvando Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Türkiye Yarı Finalleri müsabakalarında Siirt Mehmetçik Taekwondo spor kulübü sporcularından Ayşenaz Gödek 1. Reyyan Erdemci 2. oldu.

Mardin ilinde yapılan yıldızlar analig Türkiye yarı final müsabakalarında 20 ilin ve 400 sporcunun katıldığı şampiyona'da Mehmetçik Taekwondo spor kulübü sporcularından Ayşenaz Gödek 1. Reyyan Erdemci 2.olarak Sinop ta yapılacak olan Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.

Siirt Mehmetçik Taekwondo Spor Kulübü antrenörü Osman Katuk  yaptığı açıklamada, “Mardin’de düzenlenen Tekvando Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Türkiye Yarı Finalleri müsabakalarında başarı elde eden Birinci olan Ayşenaz Gödek ve ikinci olan Reyyan Erdemci’nin Sinop'ta düzenlenecek şampiyonasına  katılarak,Türkiye finallerinde ilimizi temsil edeceklerini belirterek, kendilerine başarılar diledi."

Müsabakalarda elde edilen başarıdan dolayı duyduğu gururu dile getiren Siirt Mehmetçik Taekwondo Spor Kulübü Antrenörü Osman Katuk, kendilerine her türlü desteği veren Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Hayati Kısacık'a, Spor Müdürü Tufan Olgaç'a, İl Şube Müdürü Levent Obuz ve Mehmetçik İlkokulu Müdürü Fereç Beşer’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.