Bu haber kez okundu.

Siirt'in Yeni Valisi Dr. Kızılkaya, Göreve Başladı!
banner229

Valiler Kararnamesi ile Siirt'e atanan ve bugün göreve başlayan Vali Dr. Kemal Kızılkaya önemli mesajlar verdi.

Kızılkaya, Siirt Hükümet Konağı önünde vali yardımcıları, kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileriyle selamlaştı.

Karşılama töreninin ardından konuşmasında önemli mesajlar veren Kızılkaya, “Ben gelmedim dava için, benim işim senin için. Dostun eli gönüllerdir, gönüller yapmaya geldim.” Dedi.

Siirt’te güven ve huzurun bozulmasına izin verilmeyeceğini belirten Vali Dr. Kemal Kızılkaya, “Memleketimizde huzurun, güvenliğin bozulmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Birlik ve beraberliğimiz aziz Siirtli hemşerilerimize hizmet yolunda en büyük gücümüz olacaktır.” dedi.

Kızılkaya konuşmasının devamında ise “Böyle sıcak bir günde, böyle bir sıcak karşılama için, nazik karşılama töreniniz için hepinize tek tek, ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Aziz Siirtli hemşerilerim, malum olduğu üzere 10 Ağustos 2023 Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Bilecik Valiliği görevinden, Siirt Valiliği görevine atanmış bulunuyorum.
Bu şerefli vazifeyi şahsıma güvenerek şahsıma tebliğ eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan beyefendiye şükranlarımı arz ediyorum.  Bundan önceki görev yerlerimizde olduğu gibi kapımız, gönlümüz her daim aziz hemşerilerimize açık olacaktır. Şehrin dinamikleriyle birlikte ortak akıl gücünden istifade ederek birlikte iş yapmayı devam ettireceğiz. Memleketimizde huzurun, güvenliğin bozulmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Birlik ve beraberliğimiz aziz Siirtli hemşerilerimize hizmet yolunda en büyük gücümüz olacaktır.” Dedi.














Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.