Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi Sokağa Çıkma Kısıtlamasını Fırsata Çevirdi
banner229

Sokağa çıkma yasağı ile birlikte Siirt’te temizlik seferberliği başlatan ekiplerimiz süpürme ve köpüklü yıkama ile birçok noktada  şarkı ve halay eşliğinde temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması ile boşalan cadde ve sokakların temizliği için kolları sıvayan Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler, vatandaş ve araç yoğunluğunun bulunduğu alanlarda temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları yürüttü.
‌Bulvarlar, ana ve ara arterler, caddeler, sokaklar, kaldırımlar, mahalle araları, tren rayları, yolcu durakları ve oturma bankları gibi pek çok alanda süpürme ve deterjanlı su ile yıkama işlemi gerçekleştiren ekiplerimizin Siirt genelinde adeta temizlik seferberliği başlattı.
Çalışmalara katılan Siirt Valisi Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu, yaptığı açıklamada “Belediyemizin tüm ekipleri 7 gün 24 saat sahada çalışıyorlar. Temizlik İşleri Müdürlüğü'müze bağlı bütün ekiplerimiz kısıtlamayı fırsat bilerek özellikle ana cadde, meydan ve kalabalık caddeleri süpürüyor ve yıkıyorlar. Ekiplerimiz işlerini her zaman çok severek yapıyorlar. Bugün de arkadaşlarımız işlerini düğüne ve eğlenceye dönüştürdü. Onlara çok teşekkür ediyoruz, minnettarız. Salgından dolayı sahada çalışan tüm ekiplerimize caddelerde ve kamu kurumlarında hijyenin sağlanması için çok önemli çalışmalar yaptılar. Bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi.













Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.