Bu haber kez okundu.

Siirt AK Parti Üniak Başkanlığı, Tillo'ya Gezi Düzenledi
banner229

Siirt AK Parti Üniak Başkanlığı olarak Siirt Üniversitesine yeni kayıt yaptıran öğrencilere Siirt’in kültürel ve tarihi yerlerini tanıttı.

Siirt AK Parti Üniak Başkanlığı tarafından, Siirt Üniversitesi öğrencilerine şehrin kültürel zenginlikleri olan tarihi yerleri (Tillo Türbeleri, Tillo Kalesi, ve Deliklitaş) tanıtmak amacıyla gezi düzenledi.

Siirt AK Parti Üniak temsilcisi Furkan Yargıcı yaptığı açıklamada; "Siirt Üniversitesine yeni kayıt yaptıran öğrencilere, tarih bilinci kazandırmak ve ilimizin tarihi ve doğal güzelliklerini yerinde görmek amacıyla düzenlemiş olduğumuz bu gezide öğrenciler ilimizin tarihini öğrenme fırsatı elde ettiklerini belirterek, gençlerin gelişimine katkıda bulunmak, gençlerin kendi kültürlerini ve tarihi güzellikleri yerinde görerek, manevi atmosferi yaşamaları ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla Tillo'ya kültür gezisi düzenlediklerini söyledi.

Yargıcı, etkinliğe destek veren AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Bedük’e ve herkese teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.