Bu haber kez okundu.

Şeyh Muiniddin Aydın’dan Aşı  Olun Çağrısı
banner229

Bilim insanları ve din adamlarından covid-19 aşı olma çağrıları devam ediyor. İlimizin büyük alimlerinden Şeyh Muiniddin Aydın da yaptığı açıklamada vatandaşlara aşı olmaları için çağrıda bulundu.

Bilime inanılması gerektiğini belirten Şeyh Muiniddin Aydın kendisinin de aşı olduğunu açıkladı. Doktorların aşı olmamız gerektiğini söylediklerini belirten Şeyh Muiniddin Aydın “Covid 19 dediğimiz corona hastalığı yaklaşık bir buçuk yıldan beri bütün dünyayı etkilemektedir.

Siirt’te de vakalar artmıştır. Doktorların tabiplerin çoğunluğu aşı olmamız gerektiğini anlatıyorlar. Bu onların uzmanlık alanına giriyor. Biz bilime inanan insanlarız. Bende aşı oldum.” Dedi.

Şeyh Muiniddin Aydın açıklamasının son bölümünde bu illetin ortadan kalkması temennisinde bulunarak; bu hastalıktan vefat edenlere rahmet ve hastalara şifa diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.