Bu haber kez okundu.

Sektörümüzde Büyüyoruz Projesi'ne Tam Destek
banner229

"Sektörümüzde Büyüyoruz Projesi"kapsamında Dicle Kalkınma Ajansı, Siirt TSO ve Kurtalan Kaymakamlığı arasında KOBİ'lere, kurumsal kapasite artırımına yönelik 'Kurumsal Sosyal Medya Yönetimi ve E-Ticaret Eğitimi Teknik Destek sözleşmesi imzalandı.

“Sektörümüzde Büyüyoruz Projesi” kapsamında bölgemizde yatırım ortamımın iyileştirilmesi, istihdam olanaklarının artırılmasıyla işsizliğin azaltılması ve işletmelerin potansiyel kaynak ihtiyaçlarının tanımlanması ve yatırımların kaynak değerlendirilmesi amacıyla kamu/özel sektör işbirliği ile mevcut KOBİ’lere, kurumsal kapasite artırımına yönelik Kurtalan Kaymakamlığı, Dicle Kalkınma Ajansı ile Siirt Ticaret ve Sanayi Odası arasında “Kurumsal Sosyal Medya Yönetimi ve E-Ticaret Eğitimi Teknik Destek Sözleşmesi” imzalandı.

Proje ile Siirt ili ile Kurtalan ilçesinde mevcut KOBİ'lere, verilecek eğitime özel sektör, ilgili kamu kurumları, kooperatifler ve meslek kuruluşlarından yirmi (20) kişinin katılım sağlaması planlanmaktadır.

Ayrıca eğitimin, COVID-19 tedbirleri kapsamında gerekli görülmesi halinde online iletişim platformları üzerinden sanal ortamda gerçekleştirilmesi sağlanacaktır.

Kurtalan Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Alanlı, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu’nun katılımları ile imzalanan protokolün ilimize,ilçemize ve bölgemize hayırlı olmasını temenni ederiz.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.