Bu haber kez okundu.

Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonundan, Sağlık Müdürüne Plaket
banner229

Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Başkanı Kazım Ensarioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Sağlık Müdürü Dr. Erol Emre Ömür’ü ziyaret etti.

Ziyarette Siirt Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Başkanı Kazım Ensarioğlu sağlık çalışanlarının şehit aileleri ve gazilere gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederek, Federasyon adına hazırladıkları plaketleri İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Emre Ömür’e takdim etti.

İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Emre Ömür, Başkan Ensarioğlu’na yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ederek, gazilerin vatan, bayrak, millet gibi kutsal değerler uğruna savaştıklarının altını çizdi.

Dr. Ömür, "Size yapılan her şey, size verilen her destek kutsaldır, büyük bir görevdir. Gazisine, şehit yakınına sahip çıkan bir millet ayakları üzerinde daha güçlü durur. Çünkü siz bu vatan, bu bayrak, bu memleket adına mücadele ettiniz" dedi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.